top of page
Blossomandferns_x_byDenize-36_edited.jpg

ONTWERPSTUDIO

AtelierTerra_Tuinontwerp23.jpg

ONTWERPVISIE

Mijn doel is het vinden van de juiste balans tussen groen en architectuur. De mooiste buitenruimten ontstaan daar waar natuur, design en functionaliteit samenkomen.

Meer groen, minder steen - met genoeg ruimte om te leven. Ik streef ernaar van jouw tuin een groene oase te  maken waar jij het gehele jaar door van geniet, vanuit zowel binnenshuis als buiten in de tuin.

 

Jouw wensen worden vertaald naar een ontwerp waarin jij als klant centraal staat. Ik kom met creatieve en eigentijdse oplossingen om jouw tuin zo effectief mogelijk in te delen. Een tuin is nooit vlak, maar een beleving waarin je wordt meegenomen. Een tuin waarin je je prettig en geborgen voelt, maar die tegelijkertijd ruimtelijk is. De vormentaal, compositie en zichtlijnen zijn hierin erg belangrijk. Het wordt een plek met een eigen identiteit.

 

Hierbij werken we het liefst met kwalitatieve en duurzame materialen, omdat een tuin jarenlang mee moet gaan. We combineren graag verschillende structuren, vormen en kleuren met elkaar tot een fraai en speels geheel.

BEKIJK HIER EEN SELECTIE VAN MIJN WERK

Blossomandferns_x_byDenize-23.jpg

WIE ONTWERPT JOUW TUIN?

‘Na jarenlang als ontwerper te hebben gewerkt in de mode en interieurbranche was het in 2019 tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik wilde blijven ontwerpen maar mij meer richten op duurzaamheid en het creëren van een totaalbeleving. Vanaf kinds af aan kon je mij buiten vinden, opgegroeid tussen het groen en de dieren. En nu nog steeds vind je mij dagelijks in de tuin of met mijn honden in het bos of op het strand.⁣⁣


Al snel maakte ik de keuze om mij te gaan omscholen. Ik ontdekte de opleiding Tuinarchitectuur aan de Ontwerpacademie, waar ik al tijdens de studie startte met het ontwerpen voor klanten.
 

Ik kan hierin elke dag mijn passie voor ontwerp kwijt en geef nu vorm met levende materialen. Inmiddels zijn er meer dan tachtig unieke tuinen aangelegd.


Voor mij zijn de eerste vormen en lijnen op papier het belangrijkst. Deze zetten de toon voor de ruimtelijkheid van de tuin, vanuit die basis wordt het ontwerp verder uitgewerkt en ingevuld. Daarnaast houd ik heel erg van het vangen van de juiste stijl die aansluit bij het huis, haar omgeving en de bewoners.
 

Mijn doel is om jou naar buiten te trekken, in een wereld die voor zowel mens, dier en natuur goed aanvoelen.⁣'

Sandy Visser​

Op zoek naar meer inspiratie?  

Bezoek onze Pinterest
  • Pinterest
bottom of page