top of page

Let op: door de grote vraag neem ik pas weer aanvragen aan vanaf eind juli 2024

ONLINE ONTWERP - BASIC PLAN

Blossomandferns_x_byDenize-37.jpg

HET CONCEPT

Aan de hand van de gegevens die jij toestuurt via een online vragenformulier, kan ik direct voor jullie aan de slag. Ik zet jou aan het denken met de vragen en verzamel zoveel mogelijk informatie, waardoor ik een duidelijk beeld krijg van jullie wensen en stijl. ⁠


Aan de hand van foto's/video's van jullie tuin start ik met een tuinontwerp op maat. Je ontvangt jouw ontwerp op schaal met daarop alle benodigde info, binnen drie weken. Daarnaast ontvang je een uitgebreide presentatie met een moodboard voor de beoogde sfeer, suggesties voor materialen en beplanting.

Met dit tuinontwerp kunnen jullie zelf met een hovenier verder aan de slag!

Een groene, unieke en eigentijdse tuin start bij de juiste basis: een goed doordacht tuinontwerp, welke aansluit bij jouw leefstijl en woning.

Utrecht-topshot.jpg

WAT ONTVANG JIJ?

  • Uitgewerkt digitaal tuinontwerp (2D) op schaal 

  • Moodboard voor de beoogde sfeer

  • Suggesties voor materialen: dit geef ik zowel aan op het ontwerp als in een moodboard.

  • Suggesties voor beplanting: op het ontwerp geef ik aan wat de ligging is van jullie borders, dit kan zon/halfschaduw/schaduw zijn. Hierbij geef ik suggesties welke planten er kunnen worden gekozen (dit is geen beplantingsplan).

  • Tips voor het vinden van een goede hovenier

  • Tips over het verlichten van jouw tuin

  • Als extraatje deel ik tips en adviezen voor verfkleuren, meubels en accessoires voor jouw tuin

  • Bouwwerken/elementen zoals schuren, overkappingen, pergola etc behoren allemaal tot het ontwerp. Hiervan geef ik de afmetingen aan op de ontwerptekening en geef ik via sfeerbeelden de beoogde uitstraling weer. 

Dit alles ontvang je in een digitale presentatie binnen drie weken (tenzij anders afgesproken) per mail.

AtelierTerra_Tuinontwerp8.JPG

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN DEZE SERVICE EN EEN FULL PLAN ONTWERP TRAJECT?

Bij het Full Plan ontwerptraject is persoonlijk contact en kom ik voor de intake langs op locatie.

Bij dit traject maak ik eerst een conceptontwerp welke na akkoord wordt uitgewerkt in een 3D impressie, uitgebreid beplantingsplan en verlichtingsplan. Hierbij teken ik elk plantje of armatuur in, dit is een tijdrovende klus.
Tijdens aanleg blijf ik ook beschikbaar voor vragen en kom ik tevens langs op locatie. Gemiddeld neemt een ontwerp traject zo'n 10 tot 12 weken in beslag. 


De Basic Plan service verloopt daarentegen geheel online, wat ervoor zorgt dat we niet afhankelijk zijn van onze agenda's en dat je sneller je plan in handen hebt. Perfect voor degene die op korte termijn een ontwerp nodig hebben! Aan de hand van al jullie verzamelde en ingestuurde informatie ga ik voor jullie aan de slag. Je krijgt een eenmalig uitgewerkt ontwerp in 2D, volledig afgestemd op jouw wensen, de woning en haar bewoners.

Het ontwerp komt samen met een moodboard voor de beoogde sfeer, suggesties voor materialen en de te kiezen planten. Verder geef ik tips voor de verlichting en meubels.

HOE VERLOOPT DE UITWERKING VAN HET ONTWERP?

Voor een aantal regio’s werk ik samen met vaste hoveniers waaraan ik jullie koppel. Zij kunnen naar aanleiding van het plan verder een passende offerte opstellen. Uiteraard kunnen jullie ook zelf op zoek naar een geschikte hovenier en meerdere offertes opvragen.

Verlichting

Daarnaast werk ik samen met het Nederlandse verlichtingsmerk In-Lite, zodat jouw tuin er ook in de avonden en wintermaanden sfeervol bij ligt. Bij hen kan je terecht voor advies of zelfs het laten maken van een verlichtingsplan op maat.

 

Heb je behoefte aan nog meer informatie? Stuur gerust een mailtje zodat ik e.e.a. verder toe kan lichten.

HOE GROOT IS JOUW TUIN? KIES HIER DE JUISTE AFMETING 

€799,-

Vaste prijs incl BTW

€899,-

Vaste prijs incl BTW

€999,-

Vaste prijs incl BTW

Is jullie tuin groter dan 300m2? Stuur dan even een mail, ik maak dan een offerte op maat voor jullie.


Doe dan eerst inspiratie op via mijn Pinterest pagina of bekijk mijn eerdere werk:

EERST ONTDEKKEN HOE JOUW DROOMTUIN ERUIT MOET ZIEN?

WAT KLANTEN MIJ VERTELLEN..

Reviews_website.png
bottom of page